Kesätyöta tarjolla 15-17 vuotiaalle!

Kesätyöta tarjolla 15-17 vuotiaalle!

Milloin

14/03/2023    
Koko päivä

Event Type

KESÄDUUNI OP:N PIIKKIIN YHDELLE 15–17-VUOTIAALLE

Osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avustuksella toteutettavat kesätyöt voivat sisältää muun muassa Hangasjärven saunan lämmitystä ja puuhuoltoa, kylien yhteisten liikuntapaikkojen ja laavujen huoltoa, kylien kesätapahtumien järjestelyä, kesäkahviloiden pitoa ja leipomista. Myös työntekijän toiveet tehtävän sisällöistä huomioidaan. Töitä voi olla myös iltaisin tai viikonloppuisin etukäteen sovittuna. Kokonaistyömäärä kesän aikana on 60 tuntia ja palkka on 400 euroa. Palkka maksetaan toteutuneiden työtuntien mukaan kerran kuukaudessa.

Tehtävään etsitään omatoimista ja luotettavaa nuorta. Hygieniapassi on eduksi tehtävän hoidossa. Jos haluat työskennellä monipuolisesti, oppia uutta ja sinulla on kulkuvälineenä vähintään polkupyörä, lähetä vapaamuotoinen hakemus 14.4. mennessä osoitteeseen kuusianne@gmail.com. Lisätietoja työtehtävistä voit kysyä Pokon puheenjohtaja Anneli Kuusinen-Laukkalalta: kuusianne@gmail.com / 050 339 9898 (iltaisin).

  1. Jos sinulla on kiinnostusta tehdä myös muuta työtä kesän aikana yksityishenkilöille, neuvomme palkkausasioissa tekemään työ esimerkiksi osuuskunnan kautta. Ota yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen!

Lisätietoa OPn kesäduunikampanjasta: op.fi/keski-suomi/kesaduuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *