Jäseneksi

Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 €/henkilö tai perhe.

PoKo tarjoaa Korpilahden pohjoisten kylien Virtapiirin ikäihmisille, omaa ryhmätoimintaa nuorille , Tikkalan koulun ohjattuja liikuntaryhmiä, Tikkalan lähiliikuntapaikan luistelu- ja hiihtomahdollisuudet, koulun ja päiväkodin pihapiirin ladut, latuyhteydet Patajärvelle ja Hangasjärvelle, Hangasjärven ulkoilualueen kesällä ja talvella, kesällä rantasaunan kerran viikossa, retkikämpän ja saunan omaan käyttöön sekä Myllyjoen luonnonsuojelualueen laavun.

PoKo tarjoaa jäsenilleen 25 % alennuksen Hangasjärven retkikämpän ja saunan varauksesta.

TIEDOT VUODEN 2020 JÄSENMAKSUA VARTEN:

Maksun saaja: Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys ry

Pankki: Korpilahden Osuuspankki

Tilinumero: FI75 5166 0220 0257 37

Summa: 10 €

Viitenumero: 3036

Liittyessäsi jäseneksi ilmoita jäsenrekisteriä varten Anneli Kuusinen-Laukkalalle (kuusianne[at]gmail.com) seuraavat yhteystietosi: nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi.