Hankkeet

KYLÄSSÄ KELPAA ELÄÄ – VIIDEN TÄHDEN KYLÄT 2020 – 2021

Kylässä kelpaa elää – viiden tähden kylät -hanke jatkaa Kylät kulttuurien kohtaamispaikkana -hankkeen toimien juurruttamista ja avaa uusia mahdollisuuksia kylien matkailu- ja kulttuuritoiminnan kehittämiseen. Leader JyväsRiihen rahoittamassa hankkeessa palkataan kylille taidetorppareita työstämään yhteisöllistä ympäristötaidetta yhdessä kylien asukkaiden kanssa.

Hanketta koordinoi osa-aikainen kulttuurituottaja. Yhteistyöehdotukset, ideat ja toiveet ovat lämpimästi tervetulleita!

YHTEYSTIEDOT
Nea Kukkonen
Kulttuurituottaja
nea.kukkonen[at]pokokorpilahti.fi

KYLÄT KULTTUURIEN KOHTAAMISPAIKKANA 2019 – 2020

Vuoden 2020 loppuun kestävässä Kylät kulttuurien kohtaamispaikkana -hankkeessa tehdään näkyväksi kylien kulttuuriperinnettä ja kehitetään uusia kulttuurin tekemisen tapoja yhdessä kyläläisten kanssa. Hanke kouluttaa kiinnostuneita kyläläisiä videoiden tekoon. Hankkeessa syntyvillä videoilla päästään kertomaan kyläelämänmakuisia tarinoita digitaalisesti.

Kylät kulttuurien kohtaamispaikkana -hanke kutsuu kaikki kylien asukkaat hankkimaan kulttuurielämyksiä ja kehittämään kylien kulttuuritarjontaa! Hanketta koordinoi osa-aikainen kulttuurituottaja.

Hanketta rahoittaa Leader JyväsRiihi.