Hankkeet

KYLÄSSÄ KELPAA ELÄÄ – VIIDEN TÄHDEN KYLÄT 2020 – 2021

Kylässä kelpaa elää – viiden tähden kylät -hanke jatkaa Kylät kulttuurien kohtaamispaikkana -hankkeen toimien juurruttamista ja avaa uusia mahdollisuuksia kylien matkailu- ja kulttuuritoiminnan kehittämiseen. Leader JyväsRiihen rahoittamassa hankkeessa palkataan kylille taidetorppareita työstämään yhteisöllistä ympäristötaidetta yhdessä kylien asukkaiden kanssa.

Hanketta koordinoi osa-aikainen kulttuurituottaja. Yhteistyöehdotukset, ideat ja toiveet ovat lämpimästi tervetulleita!

YHTEYSTIEDOT
Nea Kukkonen
Kulttuurituottaja
nea.kukkonen[at]pokokorpilahti.fi

KYLÄT KULTTUURIEN KOHTAAMISPAIKKANA 2019 – 2020

Vuoden 2020 loppuun kestäneessä Kylät kulttuurien kohtaamispaikkana -hankkeessa tehtiin näkyväksi kylien kulttuuriperinnettä ja kehitettiin uusia kulttuurin tekemisen tapoja yhdessä kyläläisten kanssa. Hanke koulutti kiinnostuneita kyläläisiä videoiden tekoon. Hankkeessa syntyvillä videoilla kerrotaan kyläelämänmakuisia tarinoita digitaalisesti. Videot ovat nähtävillä Korpilahden pohjoisten kylien YouTube-kanavalla.

Hanketta koordinoi osa-aikainen kulttuurituottaja ja rahoitti Leader JyväsRiihi.