Juhlaviikko: Lastenpäivä! Ja aikuistenkin: Taika-Petteri, muffinssipaja, Kylien Kalevala teatteriesitys & MSHEK konsertti

Milloin

07/07/2022    
12:00 - 21:30

Event Type

TAIKA-PETTERI & MUFFINSSIPAJA

Taika-Petteri on tulossa esiintymään torstaina, sillä silloin on lastenpäivä! Taika-Petteri esittää taianomaisia taikatemppuja, ilahduttaa vatsastapuhumis numeroillaan, jonglööraa ja beatboxaa. Lapset pääsevät myös tervehtimään Taika-Petterin ystävää Jakke Jääkarhua. Perheen pienimmillekin sopiva esitys on täynnä lämminhenkistä vuorovaikutusta ja huumoria. Esityksen jälkeen Taika-Petteri opettaa yleisöä jonglööraamaan ja beatboxaamaan.

Paikka: Ylä-Muuratjärvi/kylätalo, Petäjävedentie 2178, Ylä-Muuratjärvi
Aika: 12-16

VILLA POHJOLA ELÄINPIHA

Villa Pohjolassa voi käydä ihastelemassa ja paijaamassa kotoisia eläimiä. Tilan emäntä Jenna kertoilee lemmikeistään. Maksuton tänä juhlapäivänä. Kahviossa tarjolla herkkuja!

Paikka:Villa pohjolan eläinpiha klo 12-16, Pohjolantie 8, Tikkala
Aika: 12-16

KYLIEN KALEVALA TEATTERIESITYS

Kylien Kalevala on yhteisötaideteos, jossa esitetään musiikillisia teatteriesityksiä. Esitys sijoittuu paikalliseen ja autenttiseen kulttuuriympäristöön ja se on valmistettu kylien asukkaiden omista kertomuksista, muistoista sekä paikalliseen elämään vaikuttaneista historian tapahtumista.

Tämän päivän esityksessä muistelemme kansakouluajan pitkiin koulumatkoihin liittyviä kokemuksia ja koulunkäynnin erilasta arkea suhteessa nykypäivään.
Paikka: Ylä-Muuratjärven kylätalo
Aika: Klo 18

MSHEK

MSHEK eli Maaseutuhenkinen Elämänkatsomus on Arttu Karilan ja Mikko Viholaisen folkyhtye. Suomen tyyniin kesäiltoihin istuvan yhtyeen luonnonläheistä ja herkkää sointia kuullaan torstaina. Duo itse kuvailee musiikkiaan juurevana ja yhtyettä “kiitoksena ja kumarruksena luonnolle, kotiseuturakkaudelle ja Keski-Suomelle”. Duo julkaisi kaksiosaisen EP:n ”Viekää mut Lappiin” joulukuussa 2020 ja 2021 julkaistiin ensimmäinen pitkäsoitto ”Lisää kontentia elämään”. Kyseisten albumien kappaleita kuullaan varmasti Moksissa.

Paikka: Moksi/seurojen talo, Moksintie 604, Moksi
Aika:
 19, maksuton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *