Kylien talot -näyttely edelleen katseltavissa ja luettavissa verkossa

Tervetuloa tutustumaan kylien taloihin! Katkelmia ja makupaloja näet tästä linkistä

Sunnuntaina 3.7 järjestettiin Kylien talot -näyttely Korpilahden pohjoisten kylien alueella. Esillä oli hyvin monenlaisia taloja aina vanhoista ja alueellisesti historiallisista kohteista entisöityihin ja uusiin kohteisiin.

Tähän esitteeseen on koottu näyttelyssä mukana olleista taloista valokuvia ja taloissa asuvien perheiden haastattelut. Perheet raottavat talon historiaa ja jakavat kokemuksiaan pohjoisilla kylillä asumisesta.

Tervetuloa tutustumaan kyläelämään!

Lisätietoja:
Reena Laukkanen-Abbey
projektipäällikkö
ÄLYÄ hyvä elämä kylillä -hanke
0400-738205
reena.laukkanen@pokokorpilahti.onmicrosoft.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *