Ensimmäinen rasti

Meneekö metsään? -kuvasuunnistus johdattaa pohjoisen Korpilahden ulkoilupaikkoihin

Ensimmäinen rasti
Kuvasuunnistuksen ensimmäinen rasti on piilotettu tähän kohteeseen – joko tunnistat, mihin suunnistaa?

Huhtikuun alusta toukokuun loppuun on mahdollista kiertää kuvasuunnistusrasteja Korpilahden pohjoisilla kylillä. Kuvasuunnistus vie tutustumaan erilaisiin ulkoilupaikkoihin Moksissa, Tikkalassa, Ylä-Muuratjärvellä, Saukkolassa ja Sarvenperällä.

Nouda oma kuvasuunnistuskarttasi ja -passisi Mehtosen kyläkaupalta (Saukkolahdentie 2, 41860 Tikkala) tai lataa se tästä:

Vieraile vähintään kolmella kuvasuunnistusrastilla ja kirjoita tai piirrä kohteesta löytyvä sana tai kuvio suunnistuspassiin. Palauta minimissään kolme rastimerkintää sisältävä suunnistuspassi 30.5. mennessä kyläkauppa K-Mehtosen pihassa olevaan Pokon postilaatikkoon. Voit ilmoittaa rasteilta löytyneet merkinnät myös sähköpostitse osoitteeseen nea.kukkonen(at)pokokorpilahti.fi – tällöin voit käyttää suunnistuksesi apuna sähköistä karttaa. Osallistuneiden kesken arvotaan retkeilyriippumatto. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli suunnistuskohteiden löytäminen tuntuu haastavalta, verkkosivujemme Näe ja koe-osiosta voit löytää vihjeitä siitä, mistä rastit löytyvät.

Onnea matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *