Tikkalan lähiliikuntapaikka talvella

 Tiedote Tikkalan lähiliikuntapaikan hoidosta talvella 2023

Tikkalan lähiliikuntapaikan omistaa Jyväskylän kaupunki ja sen huollosta vastaa Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys (Poko) ry Jyväskylän kaupungin liikuntatoimen kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Kaupunki  korvaa Pokolle lähiliikuntapaikan ja läheisten hiihtolatujen hoidosta aiheutuneet kulut vuosittaisen taksan mukaisesti. Rahasumma kattaa koneiden käytöstä aiheutuneet kustannukset ja pukukoppirakennuksen siivouksen ja jätehuollon. Sähkön, jäteveden ja käyttöveden kustantaa kaupunki.

 Kentän ja kaukalon hoidossa tarvitaan myös talkootyötä, johon saa jokainen halukas osallistua. Tähän kuuluu mm. kaukalon ja luistinradan käsin tehtävä lumenluonti koneen jäljiltä tai sen sijaan ja jäädytys. Tätä työtä ohjaavat yleensä paikkojen pääasialliset käyttäjät eli lasten vanhemmat. Talkootyön tarpeesta pyritään tiedottamaan samoin siitä, milloin kenttä ei ole käytettävissä. Tietoa saa suoraan työhön osallistuvalta aktiivijoukolta sekä Whatsupin kautta. Kaukalo palvelee koulun ja päiväkodin tarpeita ensisijaisesti ja muuna aikana kaikkia Pohjoisen Korpilahden alueen  asukkaita. Samoin hiihtoladut, joita Tapani Ahonen ajaa pururadalle, koulun viereisille pelloille ja jäälatua pitkin Hangasjärvelle, jos jäälle voi mennä ja lunta riittää.

Kentän koneellisen aurauksen on luvannut hoitaa talvella 2022-23 kaupungin lainaamalla traktorilla pääosin Aki Salonen p.  050 9136177 ja myös omilla mönkijöillä työhön voi osallistua. Bensakulut korvataan. Kaukalon ulkopuolisen lumen aurausta hoitaa Kari Majala p. 045 6439177.

Mikäli tulee muita kysymyksiä tai epäselviä asioita lähiliikuntapaikan hoidon suhteen, ottakaa yhteyttä POKOn puheenjohtajaan Anneli Kuusinen-Laukkalaan mieluiten sähköpostitse kuusianne@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *