Kylien talot -näyttely 3.7.2022 klo 12-18

Tervetuloa tutustumaan! Maistiaisia näet tästä linkistä

Sunnuntaina 3.7 järjestetään Kylien talot -näyttely Korpilahden pohjoisten kylien alueella. Esillä on hyvin monenlaisia taloja aina vanhoista ja alueellisesti historiallisista kohteista entisöityihin ja uusiin kohteisiin. Näyttelyssä mukana olevissa taloissa voi kiertää klo 12-18 välisenä aikana. Sen lisäksi kolmeen virtuaalikohteseen voi tutustua mukavasti vaikka omalta kotisohvalta. Päivän aikana on myös tarjolla muutakin ohjelmaa, sillä Tikkalan Harjulassa järjestetään rakentajille vertaistukitapahtuma ja tonttimarkkinat oman rakennushaaveen toteuttamisesta unelmoiville klo 14-16. Esitteestä löytyy myös tietoa Tikkalaan rakenteilla olevista Helmi-osuuskuntakodeista. Jos nälkä yllättää, saa mahan täytettä Ohelanaukeen heinäsuovan keittiöstä ja Löytänän kartanolta sekä Moksin kahviosta. WChen tai PuuCeehen pääsee karttaan merkityissä paikoissa.

Tähän esitteeseen on koottu esillä olevista taloista valokuvia ja taloissa asuvien perheiden haastattelut. Perheet raottavat talon historiaa ja jakavat kokemuksiaan pohjoisilla kylillä asumisesta. Enemmän taloista ja kylistä pääset kuulemaan paikan päällä!

Tervetuloa tutustumaan kyläelämään!

Lisätietoja:
Reena Laukkanen-Abbey
projektipäällikkö
ÄLYÄ hyvä elämä kylillä -hanke
0400-738205
reena.laukkanen@pokokorpilahti.onmicrosoft.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.