Kesätyöntekijät täydessä vauhdissa!

Kesätyöntekijämme ÄLYÄ hyvä elämä kylillä -hankkeessa ovat Aino Jauhiainen ja Eetu Kolmonen.

Aino opiskelee Alankomaissa kansainvälisiä suhteita, ja nuoresta iästä huolimatta on ehtinyt hankkia jo kannuksia sisällöntuottajana. Aino liikkuu paljon ja kiipeily on uusi kiinnostuksen kohde. Aino vastaa pääasiassa somemarkkinoinnista ja erityisesti videoiden tuottamisesta. Työt hoituvat älykkäästi etäyhteyksin Teams-palaverein ja whats up ryhmässä. Ainon tavoittaa parhaiten aino02(at)hotmail.com osoitteesta.

Eeto opiskelee Jyväskylän kauppakorkeassa markkinointia pääaineenaan, ja palautti juuri gradunsa golfin maailmasta. Perhoskalastus on Eetun intohimo. Hankeessa Eetu toimii myös sisällöntuottajana ja vastaa pääasiassa juhlaviikon esitteen tekemisestä sekä somemarkkinoinnista. Eetun tarvoittaa parhaiten kolmonen.eetu(at)gmail.com osoitteesta.

Kesätyöntekijäksi Pokolle yleishommiin valittiin Maria Tyni. Hän lämmittää keskiviikon saunat ja on mukana juhlaviikon tapahtumissa, jolloin vietetään Pokon 20-vuotisjuhlaviikkoa 2 – 10.7.2022.

Vähän kauemmiin, tammikuusta elokuuhun, meillä toimii kulttuurintuottajana JOhanna Tolvanen. Johannalle voi pirauttaa tai laittaa viestiä numeroon 0452504084.

ÄLYÄ hyvä elämä kylillä -hanke on saanut rahoitusta Leader Jyväsriihi ry:n kautta Euroopan maaseudun kehittämisrahastosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *