Laukkalassa perhosteltiin

Ja Hannua odotetaan elokuulle


Kuvanveistäjä Nunnu Raatikainen kävi toukokuussa 2022 Laukkalan kartanolla ohjaamassa kyläläisiä yhteisötaiteen tekemiseen

Nunnu on veistoksiin, installaatioihin ja ympäristötaiteeseen keskittynyt kuvataiteilija ja aktiivisesti mukana näyttelyissä ja taiteellisessa työssä. Hän valmistui 2019 Saimaan amk:sta pääaineena kuvanveisto.

Nunnu piti ”perhostyöpajaa” kyläläisille ja kävijöille, jonka tuotoksina luotiin installaatio metallisista henkareista taivutetuista perhosista. Yhdessä tehdyt perhoset ripustetiin esille vanhaan navettaan.

Nunnulla on ajatus, että taidetta on tarjolla myös heille, jotka eivät ehkä löydä tietään gallerioihin ja museoihin ja että taidetta on myös kaupunkien ulkopuolella.

Nunnun töitä voi katsoa osoittessa www.nunnu-raatikainen.webnode.fi

ITE-taiteilija Pentti Väistö elokuussa Hangasjärven eräkämpällä

Pentin työt ovat omaperäisyydellään saaneet katsojat ihastumaan värimaailmaan ja yllättäviin yksityiskohtiin töissä. Taiteilijanimi on Pena Penna ja itse luomansa taidesuunta on nimeltään penalismi. Hän tekee pääasiassa akvarelleja ja akryylimaalauksia.

Penan motto ITE-taiteilijana on: Kaiken ei tarvitse olla vaaterissa elähdyttäkseen ja ilahduttaakseen katsojaa. Se, mitä yhdessä sitten Hangasjärvellä teemme, selviää Hangasjärvellä!

Pysythän kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *