Kesätöitä nuorille Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistyksessä

Nuorten kesätyöntekijöiden kahvio Laukkalan kesän avajaisissa 2020

Poko ry tarjoaa asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä vahvistavaa toimintaa eri ikäryhmille Korpilahden pohjoisilla kylillä. Poko toimii yhdessä alueen kyläyhdistysten kanssa ja tarjoaa nyt kesätöitä nuorille Ylä-Muuratjärven, Tikkalan, Moksin, Saukkolan ja Sarvenperän kylien alueella.

KESÄDUUNI OP:N PIIKKIIN KAHDELLE 15–17-VUOTIAALLE

Osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avustuksella toteutettavat kesätyöt voivat sisältää muun muassa Hangasjärven saunan lämmitystä ja puuhuoltoa, kylien yhteisten liikuntapaikkojen ja laavujen huoltoa, kylätalojen ja niiden ympäristöjen siistimistä, kesätapahtumien järjestelyä, kesäkahviloiden pitoa ja leipomista. Myös työntekijän toiveet tehtävän sisällöistä huomioidaan. Töitä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kokonaistyömäärä kesällä 2021 on 60 tuntia/nuori ja palkka on 400 euroa. Työt järjestetään koronaturvallisella tavalla.

Tehtävään etsitään omatoimisia ja luotettavia nuoria. Hygieniapassi on eduksi tehtävän hoidossa. Jos haluat työskennellä monipuolisesti, oppia uutta ja sinulla on kulkuvälineenä vähintään polkupyörä, lähetä vapaamuotoinen hakemus 18.4. mennessä osoitteeseen kuusianne(at)gmail.com.

Lisätietoja työtehtävistä voi kysyä Pokon puheenjohtaja Anneli Kuusinen-Laukkalalta: kuusianne(at)gmail.com / 050 339 9898 (iltaisin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *