Joulunavaus Laukkalan tilalla 5.12. PERUTTU

Oheinen tapahtuma on valitettavasti peruttu Aluehallintoviraston viimeisimpien määräysten mukaisesti. Tapahtumaan varattuja tuotteita voi ostaa loppuviikosta alkaen K-Mehtosesta (Saukkolahdentie 2, 41860 Tikkala). Mehtosella on myynnissä pohjoisten kylien nuorten tekemiä joulukortteja, kynttilöitä, sytykkeitä ja joulukoristeita. Näiden lisäksi myös Pokon joulukortteja ja Metsätorpanmaa ry:n Mehtäviinaa ja nimismiehen kiharoita -kirjaa. Yhteisötaideteos toteutetaan, kun tilanne sen jälleen sallii.

Laukkalan tupa jouluasussa

Pohjoisilla kylillä aloitetaan jouluun valmistautuminen viimeistään itsenäisyyspäivän aattona pidettävissä Laukkalan joulun avajaisissa. Vuonna 1863 perustetun tilan pihapiirissä on luvassa vanhan ajan joulutunnelmasta nauttimista sekä löytöjen tekoa pieneltä lähituotetorilta.

Tapahtumassa pääsee osallistumaan Lintujen laulupuu -yhteisötaideteoksen tekoon kuvataiteilija Sade Hiidenkarin ohjauksessa. Pienet vierailijat voivat askarella taiteilijan opastuksessa oman rauhanlintunsa vaikkapa joulukoristeeksi.

Seppo Marttinen soittaa jouluisia sävelmiä haitarilla ja Laukkalan isäntä tarinoi jouluista 1860-luvulta saakka.

Laukkalan tilan pihapiiri täyttyy joulutunnelmasta 5.12.

Voit ilmoittautua myyjäksi tapahtuman joulutorille 2.12. mennessä Anneli Kuusinen-Laukkalalle joko sähköpostilla osoitteeseen kuusianne(at)gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 339 9898.

Tapahtuma Facebookissa: Laukkalan joulun avajaiset 5.12. klo 12–15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *